Rólunk írták...

Farkas Ibolya írta a Mami Kertjéről...

"Mediterrán hangulatú, nagyon kényelmes szállás. A mindennapi fáradalmak kipihenésére tökéletesen megfelel. A csodálatos környék és udvar hangulatát a szállásadók végtelen kedvessége, és nem utolsó sorban az általuk készített vörösbor és pálinka zamata teszi tökéletessé!
Ajánlom mindenkinek,aki felejthetetlen élménnyé szeretné tenni az Esztergomban töltött pihenését!"

link: Facebook

Némethné Ilona írta a Mami Kertjéről...

"Augusztusban ezen a kedves kis szálláson töltöttünk el 4 éjszakát. Csodálatos emberek a szállásadók,mindent megtesznek, hogy a vendégeik kedvébe járjanak. Aranyos, segítőkész házaspár. Ha ismét Esztergomba járnánk, csak ebbe az apartmanba szállnánk meg. Köszönjük a kedvességüket Márta és András. 😘😘"

link: Facebook

Esztergomi Nyár

"Házigazdáink egy csipetnyit sem túloztak magukról. Egy gyermekes, fiatal házasoknak kiváló szálláshely ez az apartaman. A szoba-konyha-fürdős lak nett összkomfortja mindent megad, amelyre szüksége van az embernek, és amint kilépünk az apartmanból, egy rendezett, ámde kellően vad kerttel találjuk szembe magunkat, ahol az sem baj, ha a málna gyökeret ereszt a rózsabokrok tövében. Gyermekünk itt mindent megtalált, amire szüksége volt, homokozó, kismotor, bicikli, egyéb játékok fogadták őt a kertben. A legnagyobb örömöt azonban a házigazdák (Márta és András) unokája, Lizike adta. Több sem kellett, tudtuk, hogy jó helyre érkeztünk. Van, akinek biztosan nincs ínyére, ha a nyaralás alatt a szállásadók karnyújtásnyira vannak, de a Mami kertje tulajdonosai nagyon ügyesen „kerültek bennünket”, pedig mi egyáltalán nem bántuk a jelenlétüket, sőt Márk és Lizike folytonosan egymásnál szomszédolt, nekünk pedig – többek között – különösen jól esett az, amikor egyik este András megjelent egy üveg vörösborral, hogy beszélgessünk kicsit."

link: http://jegevaga.blogger.hu/cimke/esztergom

kep1