Házirend

Kedves Vendégeink!

Fontos számunkra a felújított szálláshely szép környezete, maximális tisztasága, vendégeink biztonsága, ezért kérjük, Önök is vigyázzanak minderre. Ha valami véletlen baleset történik, pl. kidől valami, vagy összetörik, kérjük, mielőbb szóljanak, hogy feltakarítsuk, akár ágyneműt cseréljünk. Természetesen az okozott kárt kérjük megtéríteni! Szíves megértésüket kérjük, de kisállatot nem tudunk fogadni. Mindent el fogunk követni, hogy pihenésüket kellemessé tegyük és bízunk abban, hogy hamarosan újra vendégeink között köszönthetjük, valamint ismeretségi körükben ajánlanak bennünket!

A következő információk szintén az Ön - Önök kényelmét szolgálják:

Érkezéskor kérjük jelen házirendet és az adatkezelési tájékoztatót szíveskedjenek elolvasni, amennyiben elfogadják, akkor kérjük a bejelentkezésüket tegyék meg.
2021.szeptember 01-től Magyarországon szálláshely szolgáltatást igénybe vevő minden törvényben meghatározott személyes adataikat a szálláshely szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláskezelő szoftverében rögzíteni köteles, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles. Rögzítendő adatok: családi és utónév, születési családi és utónév, születési helye, születési ideje, vendég neme, állampolgárság, anyja születési családi és utóneve, személyazonosító, vagy útiokmány, a harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum, vagy a tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye. Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét, vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni. Szíves együttműködését köszönjük! Az apartmanban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak! Külső vendéget fogadni a szállásadó engedélyével az előtérben lehet.

Szintén érkezéskor szíveskedjenek a szállásdíjat és az idegenforgalmi adó összegét a számla alapján rendezni.
Az apartman szállásdíjat készpénzben, vagy SZÉP kártyával tudja fizetni, amennyiben előre nem utalta át. Az idegenforgalmi adó díját Esztergom Város Önkormányzatának továbbítom, ezért csak készpénzben tudja kifizetni.

Apartmanunk nem dohányzó, de a fogadótérben és a kertben lehet dohányozni.

Érkezéskor átadjuk az apartmant és a bejárati kapu kulcsait, amit távozáskor kérünk leadni. A bejárati kaput kérjük minden használat során kétszer ráfordítva bezárni.

Az apartman utcai ablakait mielőtt elmennének itthonról, kérjük bezárni a biztonság miatt.

Az elutazás napján az apartmant délelőtt 10 óráig használhatják, a kb. távozást kérjük előző este közölni az átadás végett.

Egyéb térítés nélküli szolgáltatások:

Az udvaron a kerti bútorok, a teraszon az üveglapos asztal, székek, valamint az előtér a vendégeink rendelkezésére állnak, ezeken a helyeken lehet csak dohányozni.

Hajszárítót a fürdőszobai polcon, szekrény fiókban a varródobozt klíma, mosógép kezelési utasítását találja.

Nyári időszakban a szoba első ablakára felrakható keretes szúnyoghálót a szekrény mellett találja.

Vasalás: kérésre igény szerint vasalót és vasalódeszkát biztosítunk.

Ruhaszárítás: nyári időszakban az udvari szárítók, téli időszakban a szekrény mellett található kinyitható ruhaszárító használható.

Cipő tisztítás: igény szerint rendelkezésére bocsátjuk a cipő tisztításhoz szükséges eszközöket.

Téli időszakban a fűtés a fürdőszobában hősugárzóval, a szobában Gree inverter wifiklima készülékkel történik.

Nyári időszakban hűtésre a klímát használhatja.

Amennyiben pihenése alatt takarítást, vagy porszívót kér, vagy törülköző cserét, azt kérem előre jelezze.

Térítés ellenében igényelhető szolgáltatások:

Állványos elektromos grill készülék használata alkalmanként 500 Ft (készpénzben előre fizetendő).

Mosógép használat alkalmanként 500 Ft (készpénzben előre fizetendő).

Kerékpárkölcsönzés alkalmanként és darabonként naponta 2500 Ft + 20.000 Ft kaució (naponta készpénzben fizetendő).

Fürdődézsa első felfűtése 25.000 Ft, ezután használata alkalmanként 5.000 Ft (készpénzben fizetendő).

Kellemes pihenést kívánunk!

Pereszlényi Márta és Szabolcs András,
Mami Kertje Apartman

kep1